Kanelpærer med flødeskum og chokolade
SPONSORERET indhold

Kanelpærer med flødeskum og chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En super nem og lækker afslutning på julefrokosten.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
09. dec. 2012 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

6-8 pærer
6 spsk rørsukker
2 tsk stødt kanel
2½ dl piskefløde
1 dl hakkede valnødder
1½ dl hakket mørk chokolade.

Sådan gør du:

Skræl pærerne, halver dem og skær/ drej kernehuset ud med en teske eller et paisiennejern, dvs. kuglejern.

Bland rørsukker sammen med kanel. Kom pærerne i et ovnfast fad og drys dem med kanelsukker og kom et par smørklatter over. Bag pærerne i ovnen 25 min. ved 185 grader til pærerne er møre, stik i dem med en gaffel og tjek.

Pisk fløden til skum.

Anret kanelpærer med en skefuld flødeskum, lidt af siruppen fra bagningen af pærerne og drys med hakkede valnødder og chokolade.

Prøv også risdessert med sirup og granatæble 

Få mere inspiration til lækker julemad på altfordamerne.dk/jul/julemad/

Prøv også Hjemmets skønne juleopskrifter på hjemmet.dk/Jul/Julemad/