-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Kanelpærer med flødeskum og chokolade
En super nem og lækker afslutning på julefrokosten.
Ingredienser
- 6-8 pærer
- 6 spsk rørsukker
- 2 tsk stødt kanel
- 2½ dl piskefløde
- 1 dl hakkede valnødder
- 1½ dl hakket mørk chokolade.
Sådan gør du:
- Skræl pærerne, halver dem og skær/ drej kernehuset ud med en teske eller et paisiennejern, dvs. kuglejern.
- Bland rørsukker sammen med kanel. Kom pærerne i et ovnfast fad og drys dem med kanelsukker og kom et par smørklatter over. Bag pærerne i ovnen 25 min. ved 185 grader til pærerne er møre, stik i dem med en gaffel og tjek.
- Pisk fløden til skum.
- Anret kanelpærer med en skefuld flødeskum, lidt af siruppen fra bagningen af pærerne og drys med hakkede valnødder og chokolade.
- Prøv også risdessert med sirup og granatæble
- Få mere inspiration til lækker julemad på altfordamerne.dk/jul/julemad/
- Prøv også Hjemmets skønne juleopskrifter på hjemmet.dk/Jul/Julemad/