Kartoffelrulle med råsyltet gulerod, stegte østershatte og rygeostdressing
SPONSORERET indhold

Kartoffelrulle med råsyltet gulerod, stegte østershatte og rygeostdressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

I en miljøvenlig vegetarisk version. Savner du kød, kan du sagtens komme stegt kylling eller fisk i rullerne.

Af: Frantz Maurice Scott Lundby Foto: Line Thit Klein
22. feb. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 50 min

Ingredienser

1 kg kartofler
3 ½ dl hvedemel
1 tsk salt
2 gulerødder
½ dl æbleeddike
½ dl sukker
600 g østershatte
25 g smør
1 dl rygeost
1 dl cremefraiche 18%
75 g blandet spæd salat
purløg
salt og peber

Sådan gør du:

Kog kartofler møre, og mos dem. Køl mosen af, og rør hvedemel og salt i. Lav 12 små kugler af dejen, og rul dem ud til flade pandekager på et meldrysset bord. Steg kartoffelpandekagerne på en tør, varm pande. Stil til side, og dæk med et viskestykke.

Skræl gulerødderne, og snit i fine strimler. Råsylt dem i 10 min. i en lage af æbleeddike og sukker.

Krydr østershatte med salt og peber, og steg dem i smør på en pande.

Bland rygeost med cremefraiche, og smag til med salt og peber.

Fyld hver kartoffelpandekage med lidt rygeostdressing, salat, syltet gulerod, stegte østershatte og purløg, rul sammen og servér.

Prøv også spinatsalat med blåmuslinger, rug og pæremayo

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/