KETO aftensmad: Cheeseburgerfad
SPONSORERET indhold

KETO aftensmad: Cheeseburgerfad

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det populære cheeseburgerfad er ugentlig på menuen i mange KETO-hjem. Nemt at lave og smager fantastisk. Her får du opskriften på KETO-klassiker, nemlig cheeseburgerfadet:

Af: Jane Faerber Foto: Columbus Leth
11. apr. 2020 | Opskrift | ALT.dk
4 personer | Total: 35 min | Arbejdstid: 15 min

Ingredienser

Det skal du bruge

  • 100 g bacon
  • 400 g hakket oksekød 10-12 %
  • 50 g løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk worchestershiresauce (kan udelades)
  • 3 æg
  • ½ dl piskefløde
  • 1 spsk koncentreret tomatpuré
  • 140 g ost, fx cheddar
  • 20 g smør til stegning
  • salt og friskkværnet peber
  • SALAT:
  • 100 g romainesalat
  • 100 g tomater
  • 200 g agurk
  • 50 g løg

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    547 Kcal
  • Fedt:
    40 %
  • Protein:
    40 %
  • Kulhydrat:
    7 %

Sådan laver du et KETO cheeseburgerfad:

  1. Opvarm ovnen til 200 grader.
  2. Skær baconen i tern. Opvarm smør på en pande og steg bacon heri. Læg til side på et stykke køkkenrulle et øjeblik, men behold stegefedtet på panden.
  3. Hak løg og hvidløg fint. Varm en pande op med smør og svits løg og hvidløg, til de er klare. Tilsæt kødet og brun det godt af.
  4. Tilsæt worchestershiresauce og lad det svitse med i et par minutter. Kom nu de stegte baconstykker i og vend det hele godt sammen.
  5. Fordel kødblandingen i et smurt ovnfast fad.
  6. Pisk æg, fløde, tomatpuré, salt og peber sammen og hæld det over kødet.
  7. Drys med revet ost. Sæt fadet i ovnen og bag i ca. 20 minutter, til osten er gylden, og æggemassen er fast.
  8. SALAT: Snit salaten. Skær tomater og agurk i skiver eller tern. Skær løget i tynde skiver.
  9. Server salaten til cheeseburgerfadet.

Anbefalet til dig