-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Kirsebær- og mandelmuffins
Skønne hjemmebagte muffins med kirsebær - nemme at bage og gode at have med, når kollegerne eller klassekammeraterne skal forkæles med lækre muffins.
(12-18 stk)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 30 min.
- Fryse-egnet
- 1 portion Grundopskrift til muffins
- 1 glas syltede kirsebær (eller 250 g frosne, udstenede kirsebær)
- 75 g mandler
- Glasur:
- flormelis
- Hæld kirsebærrene på en sigte – gem evt. saften til glasuren. Hak mandlerne.
- Tilbered en grunddej og tilsæt afdryppede kirsebær og hakkede mandler.
- Fordel dejen i 12-18 muffinsforme og bag som beskrevet i grundopskriften.
- Pynt med glasur rørt af flormelis og vand eller lidt kirsebærsaft.