TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Kirsebær- og mandelmuffins

Kirsebær- og mandelmuffins - opskrift fra Hjemmet

Kirsebær- og mandelmuffins

Skønne hjemmebagte muffins med kirsebær - nemme at bage og gode at have med, når kollegerne eller klassekammeraterne skal forkæles med lækre muffins.

printer Print
plate (12-18 stk)

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 30 min.
Fryse-egnet
1 portion Grundopskrift til muffins
1 glas syltede kirsebær (eller 250 g frosne, udstenede kirsebær)
75 g mandler
Glasur:
flormelis

  1. Hæld kirsebærrene på en sigte – gem evt. saften til glasuren. Hak mandlerne.
  2. Tilbered en grunddej og tilsæt afdryppede kirsebær og hakkede mandler.
  3. Fordel dejen i 12-18 muffinsforme og bag som beskrevet i grundopskriften.
  4. Pynt med glasur rørt af flormelis og vand eller lidt kirsebærsaft.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kage, Muffins og Kirsebær