SPONSORERET indhold
Kokosis med hibiscussuppe
Af: Liselotte Gais Kjeldsen og Betina Repstock
Foto: ALT for damerne
4
Ingredienser
Is
1 dl kokosmel150 g puddersukker
Skal af 1 citron
1 knivspids stødt kardemomme
4 æggehvide
2,5 dl piskefløde.
Hibiscussuppe
40 g tørrede hibiscusblade100 g sukker
¼ stang vanilje
2 dl vand
2 blade husblas.
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kog sukker, vaniljekorn og vand sammen, kom hibiscusbladene op og lad suppen simre nogle minutter. Udblød husblassen i koldt vand, og smelt den så i suppen. Si til sidst suppen og lad den køle af.
Rist nu kokosmelet gyldent i ovn ved 160 grader, det tager cirka 8 minutter, men hold øje med det. Køl kokossen af. Når du skal servere desserten, hakker du tre mandler per person og lægger splitterne i midten af en dyb tallerken. Rul en stor kugle is i den ristede kokos og anret isen på toppen af mandelsplitterne. Hæld til sidst hibiscussuppen rundt om.