Opskrift på kokosis med hibiscussuppe
SPONSORERET indhold

Kokosis med hibiscussuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Liselotte Gais Kjeldsen og Betina Repstock Foto: ALT for damerne
12. mar. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Is

1 dl kokosmel
150 g puddersukker
Skal af 1 citron
1 knivspids stødt kardemomme
4 æggehvide
2,5 dl piskefløde.

Hibiscussuppe

40 g tørrede hibiscusblade
100 g sukker
¼ stang vanilje
2 dl vand
2 blade husblas.

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kog sukker, vaniljekorn og vand sammen, kom hibiscusbladene op og lad suppen simre nogle minutter. Udblød husblassen i koldt vand, og smelt den så i suppen. Si til sidst suppen og lad den køle af.

Rist nu kokosmelet gyldent i ovn ved 160 grader, det tager cirka 8 minutter, men hold øje med det. Køl kokossen af. Når du skal servere desserten, hakker du tre mandler per person og lægger splitterne i midten af en dyb tallerken. Rul en stor kugle is i den ristede kokos og anret isen på toppen af mandelsplitterne. Hæld til sidst hibiscussuppen rundt om.