Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 10 min.
300 g hakket kød (kalkun, kylling, svin eller kalv)
salt og peber
1 æg
50 g rasp
smør til stegning
2-3 porrer
250 g frisk pasta
100 g flødeost (med krydderier)
- Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til 4 små bøffer. Panér dem i sammenpisket æg og rasp og steg dem på en pande med smør 4-5 min. på hver side.
- Sæt en gryde vand over at koge og tilsæt salt.
- Rens porrerne og snit dem fint. Kom porrerne i det spilkogende vand og giv dem et opkog. Vend pastaen i porrerne og kog den efter pastapakkens anvisning – ca. 2 min.
- Hæld pasta og porrer på et dørslag og derefter tilbage i den varme gryde.
- Tilsæt flødeost og vend rundt, til det er smeltet og fordelt. Servér med de varme krebinetter.