-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Krebinetter med porrer og pasta
En rigtig lækker middagsmad, der på en gang er dejlig mormormad og ny og spændende.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 10 min.
- 300 g hakket kød (kalkun, kylling, svin eller kalv)
- salt og peber
- 1 æg
- 50 g rasp
- smør til stegning
- 2-3 porrer
- 250 g frisk pasta
- 100 g flødeost (med krydderier)
- Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til 4 små bøffer. Panér dem i sammenpisket æg og rasp og steg dem på en pande med smør 4-5 min. på hver side.
- Sæt en gryde vand over at koge og tilsæt salt.
- Rens porrerne og snit dem fint. Kom porrerne i det spilkogende vand og giv dem et opkog. Vend pastaen i porrerne og kog den efter pastapakkens anvisning – ca. 2 min.
- Hæld pasta og porrer på et dørslag og derefter tilbage i den varme gryde.
- Tilsæt flødeost og vend rundt, til det er smeltet og fordelt. Servér med de varme krebinetter.