Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Krebinetter med porrer og pasta
Foto: Thomas Hergaard

Krebinetter med porrer og pasta - opskrift fra Hjemmet

Krebinetter med porrer og pasta

En rigtig lækker middagsmad, der på en gang er dejlig mormormad og ny og spændende.

2 personer
Print

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 10 min.
300 g hakket kød (kalkun, kylling, svin eller kalv)
salt og peber
1 æg
50 g rasp
smør til stegning
2-3 porrer
250 g frisk pasta
100 g flødeost (med krydderier)

  1. Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til 4 små bøffer. Panér dem i sammenpisket æg og rasp og steg dem på en pande med smør 4-5 min. på hver side.
  2. Sæt en gryde vand over at koge og tilsæt salt.
  3. Rens porrerne og snit dem fint. Kom porrerne i det spilkogende vand og giv dem et opkog. Vend pastaen i porrerne og kog den efter pastapakkens anvisning – ca. 2 min.
  4. Hæld pasta og porrer på et dørslag og derefter tilbage i den varme gryde.
  5. Tilsæt flødeost og vend rundt, til det er smeltet og fordelt. Servér med de varme krebinetter.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Dansk mad og Hovedret