-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Krydret gulerodskage
Nem og lækker gulerodskage med masser af gode krydderier og en skøn creme af flødeost på toppen.
ca. 20 stk.
Ingredienser
- 250 g smør
- 300 g farin
- 4 æg
- 350 g hvedemel
- 1 spsk. bagepulver
- 1 tsk. tørret stødt ingefær
- 1 spsk. kanel
- ½ tsk. stødt nellike
- 1 tsk. stødt kardemomme
- ½ dl yoghurt
- 200 g gulerod
- skal fra 1 usprøjtet citron
- 1 spsk. citronsaft
- 150 g dadler
- Creme:
- 150 g flødeost
- 75 g smør
- 3 spsk. florsukker
Sådan bage du gulerodskage
- Rør smør og farin blødt ogcremet med en håndmikser.Tilsæt et æg ad gangen, ogpisk grundigt mellem hvert æg.Bland mel, bagepulver, ingefær,kanel, nellike og kardemommei en skål, og rør melblandingeni smørblandingen. Tilsætyoghurt, groftrevet gulerod,fintrevet citronskal, citronsaftog hakkede dadler (uden sten).Bland det hele til en ensartetdej.
- Kom dejen i en bradepande(23 × 23 cm) beklædt medbagepapir.
- Stil kagen midt i ovnen ved180 gr. i ca. 45 min., eller tilkagen er gennembagt, og derikke kommer dej med op, hvisdu stikker i den med en strikkepind.
- Skær kagen ud i portionsstykker.rør cremen sammen,og lav små toppe som pyntmed en sprøjtepose.