-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Lækre lune kaneltvists
Lune hjemmebagte kaneltvists er perfekte til eftermiddagsteen.
KANELTVISTS
Tid: ca. 30 min. plus hæve- og bagetid
(12 stk.)
1 dl mælk
25 g gær
3 æg
2 tsk. salt
1 spsk. sukker
ca. 350 g hvedemel
1 spsk. kanel
50 g lyst sukker
100 g blødt smør
ca. 50 g hvedemel
1 æg til pensling
1. Hæld mælken i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt æg, salt og sukker, og ælt melet i dejen lidt ad gangen. Rør godt i dejen, til den er smidig og elastisk.
2. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 2 timer – den skal hæve til dobbelt størrelse.
3. Rør kanel med sukker. Ælt smørret i dejen lidt ad gangen, sammen med resten af melet. Er dejen for fugtig, tilsættes lidt mere mel.
4. Del dejen i 12 aflange stykker. Sno dem let som en spiral, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne hæve tildækket et lunt sted i 1 time.
5. Tænd ovnen på 200 grader. Pensl med sammenpisket æg, og drys med kanelsukker. Bag brødene i ca. 15 min. Afkøl bollerne på en bagerist.
► SE OGSÅ: Hjemmebagte rustikke snobrød med kerner
► SE OGSÅ: Sticky Buns - amerikanske kanelsnegle