Ingredienser
Arbejdstid:
ca. 30 min.
Hviletid, dej:
30 min.
Bagetid:
15 min.
Fryse-egnede
(ca. 8 stk.)
200 g mel (2 ½ dl)
150 g smør
50 g flormelis (ca. 1 dl)
1 æg (mellem)
Fyld:
75 g marcipan
ca. 50 g blød nougat
50 g chokolade (hakket)
Pynt: kakaodrys, druer og appelsinstrimler.
- Findel smørret i melet og bland flormelis i.
- Tilsæt sammenpisket æg og saml dejen.
- Lad dejen hvile koldt en halv times tid.
- Rul 2/3 af dejen tyndt ud og beklæd smurte linseforme hermed.
- Kom lidt revet marcipan, nougat og chokolade i hver.
- Rul resten af dejen ud og udstik til låg på linserne.
- Klem godt til i kanten.
- Bag midt i ovnen ved 200 grader i et kvarter.
- Drys lidt sigtet kakao pa linserne og pynt med druer og appelsinstrimler.