Opskrift på løgpuré med fisk, løg og stegt kål
SPONSORERET indhold

Løgpuré med fisk, løg og stegt kål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Løgpuréen smager fuldstændig fantastisk og er med sin store sødme også en glimrende måde at få sine børn til at spise nogle flere grøntsager.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
24. apr. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 40 min

Ingredienser

10 gule løg (zittaut-løg)
25 g smør
1 dl creme fraiche
salt og peber
4 rødløg
1 spidskål
400 g fiskefilet
50 g salat eller bredbladet persille til servering

Sådan laver du løgpuré med fisk

Pil de gule løg og skær dem i strimler. Smelt smør på en pande og steg løgene bløde heri. Når løgene er helt bløde og begynder at karamellisere, tages de af varmen. Blend løg og creme fraiche til en grov puré ved at bruge en stavblender. Smag til med salt og peber.

Skær rødløg og spidskål i mindre stykker og steg dem på panden. Drys med salt. Drys fiskefileterne med salt og peber og steg dem gyldne på panden.

Servér fisken med de to slags løg og top med salat eller bredbladet persille.


Se også opskrift på Salat med rødløg, kalvehjerte og aiolo.