Low carb-landbrød med bruschetta-top
SPONSORERET indhold

Low carb-landbrød med bruschetta-top

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Dette brød kan både løfte din forbrænding og mætte dig i lang tid. Et sundt proteinrigt brød, der også dur som burger- eller pizzabund.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
28. aug. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Brød:
30 g hasselnødder eller
cashewnødder, afskallede
3 æg
100 g Philadelphia eller anden smøreost naturel
1 tsk bagepulver
10 g Skallin (loppefrøskaller)
½ tsk salt
20 g sesamfrø til drys

Bruschetta-top:
6 små tomater
salt og peber
125 g mozzarella
2 pakker lufttørret
skinke, ca. 200 g
salt og peber
grøn pesto, f.eks. Pesto Verde fra Løgismose
basilikum til pynt
evt. avocado i tern

Sådan gør du

Low carb-landbrød:
1/ Rist nødderne på en tør pande, og mal dem til fint mel.

2/ Del æggeblommer og hvider i to skåle. Pisk hviderne stive.

3/ Pisk smøreost sammen med æggeblommerne. Tilsæt de øvrige ingrediense, og pisk, indtil alle klumper er væk. Vend forsigtigt æggeblommemassen i hviderne.

4/ Fordel dejen i 4 klatter på bagepapir. Drys med sesamfrø, og bag brødene i ovnen ved 150 grader i 25-30 min.

Bruschetta-top:
1/ Skyl tomaterne, og skær dem i kvarter.

2/ Skær mozzarellaen i skiver. 

3/ Fordel skinken på brødet. Læg skiver af mozzarella ovenpå, og fordel tomatterne ud over brødene. Kom salt og peber over. Pynt med lidt frisk basilikum og klatter af pesto. Drys evt. med avocadotern.

[450 kcal pr. stk.]

SE OGSÅ på Gastro.dk: 7 lækre frokostplatter

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter