-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Lun kartoffelsalat med asparges, radiser, friske ærter og mynte
En mættende kartoffelsalat, som skal spises når kartoflerne er allerbedst.
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 600 g kartofler
- 1 lille bundt friske grønne asparges
- 1 lille bundt radiser i skiver
- 300 g friske ærter i bælg
- 1 bakke ærteskud
- 1 lille bundt frisk mynte
- Dressing:
- 1 stor spsk dijonsennep
- 1 stor spsk honning
- 2 spsk eddike eller citronsaft
- havsalt
- 1 – 1 ½ dl olivenolie
Sådan gør du
- Bring kartoflerne i kog i en gryde med rigelig salt, og lad dem koge i 6-8 minutter alt efter størrelse. Lad dem ligge og trække i vandet et kvarters tid, mens du gør resten klar.
- Skær den nederste tredjedel af aspargesene af, og kassér enderne. Læg aspargesene i en sigte, og overhæld dem med kogende vand. Bælg ærterne, og overhæld også dem med kogende vand.
- Hak mynten mellemfint, og lav dressingen ved at blande sennep, honning, eddike og havsalt. Tilsæt olien, til den har den ønskede konsistens. Tag kartoflerne op af vandet, og dup dem tørre.
- Del dem i halve eller kvarte, og vend med asparges, radiser, ærteskud, friske ærter og honning-sennepdressingen. Server lun eller kold.