TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 31. MARTS FOR KUN 239 KR.

Foto: Sara Sanctuary Williams Pandekagerne er supergode til børn, og selv de helt små på +6 måneder kan spise dem.

Mandel-banan-pandekager

Banan i pandekager giver både en dejlig sødme og gør dem svampede og bløde.

printer Print
plate 8-10 stk.

1 stor banan, godt moden
100 g skyr eller kefir
½ dl vand
25 g mandelmel
2 æg
50 g gulerod eller pastinak, revet fint
1 knsp kanel
koldpresset rapsolie eller ekstra jomfruolivenolie til stegning

Topping

passionsfrugt
honning

Sådan gør du

  1. Blend alle ingredienserne til en jævn masse med en stavblender.
  2. Kom lidt fedtstof på en pande, og steg 8-10 små pandekager ved middelvarme.
  3. Du kan alternativt bruge en blinispande. Server pandekagerne med passionsfrugt og honning.

Spis mig

Alle opskrifter er fra kogebogen ”Spis mig” af Majbritt L. Engel & Alice A. Hartvig, Gyldendal, 180 sider, 200 kr.Spis mig.jpeg

Se, hvad vi ellers skriver om: Pandekager, Sund morgenmad og Bageopskrifter