-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Marengs med bær og flødeskum
Byd familie og venner på en lækker middag og slut af med en skøn bærdessert.
8 stk.
Ingredienser
- Marengs:
- 3½ æggehvide
- 120 g brunt rørsukker el. alm. sukker
- 100 g hasselnødder
- 1 tsk. stødt kardemomme
- 250 g jordbær
- 125 g hindbær
- evt. lidt friske ribs
- 2½ dl piskefløde
- 2 spsk. portvin eller kirsebærlikør
- Tænd og indstil ovnen på 125 gr.
- Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker, og pisk, til de bliver seje. Hak hasselnødderne mellemfint, og vend dem i æggehviderne sammen med kardemomme.
- Lav 8 “reder” af marengsmassen på bageplader med bagepapir. Bag dem i ca. 25 min. Sluk ovnen, og lad dem stå i ca. 30 min. Lad dem køle af på en rist.
- Skær jordbærrene i skiver, nip hindbær og evt. ribs. Pisk fløden til skum, og vend forsigtigt portvin og nogle af bærrene i.
- Anret marengskagerne lige inden servering med bærflødeskum, og pynt med friske bær og evt. lidt mynte.
- Marengskagerne falder sammen og bliver lidt flade, når de bages.