Middelhavs-sild
Foto: Thomas Hergaard, Peter Kam, Jesper Glyrskov og Jes Buusman

Middelhavs-sild - opskrift fra Hjemmet

Middelhavs-sild

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print

Arbejdstid:
30 min.
Ikke fryse-egnet
(4 personer)
4 marinerede sildefileter eller kryddersildefileter
50 g soltørrede tomater, finthakkede
2 hvidløgsfed, finthakkede
1 spsk basilikum, fintpillet
1 lille rødløg, hakket peber

  1. Skær sildene i småmundrette stykker og anret dem på et serveringsfad.
  2. Bland tomater, hvidløgsfed, basilikum og løg.
  3. Fordel blandingen på sildene og krydr med peber.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Julemad, Fisk, Sild og Tilbehør