
SPONSORERET indhold
Misosuppe med kylling og shiitakesvampe
Nem og sund japansk misosuppe med kylling og shiitakesvampe du kan lave på kun 20 minutter.
2 personer |
Total: 20 min
Ingredienser
Fyld:
100 g tynde risnudler
200 g shiitakesvampe
1 spsk. olie til stegning
2 kyllinge- bryster
½ bundt forårsløg
2 gulerødder
Suppe:
1 liter kogende vand
3 spsk. misopaste
2-3 spsk. soja
Saft af ½ lime
Topping:
½-1 grøn chili
½ lime
1 håndfuld koriander
Næringsindhold
-
Energi pr. person:492 Kcal
-
Fedt:18 %
-
Protein:36 %
-
Kulhydrat:46 %
Sådan gør du
- Kom nudlerne i en skål, og overhæld dem med kogende vand. Lad dem trække, til de er møre. Gentag hvis nødvendigt.
- Steg svampene gyldne i olie på en varm pande. Krydr dem med salt, og tag dem af panden.
- Skær kyllingen i strimler, og steg den i olie på den varme pande. Krydr dem med salt.
- Snit forårsløg fint, og lav julienne af gulerødderne eller skær dem i skrå skiver.
- Rør misoen ud i kogende vand. Misoen skal ikke koge.
- Smag til med soja og lime. Snit chili i tynde skiver og lime i både.
- Anrét kylling, nudler, svampe, forårsløg og gulerødder i store skåle.
- Hæld den varme suppe over, og top med chili, lime og koriander. Servér straks.