Nødde-chokolade-creme

Nødde-chokolade-creme - opskrift fra Hendes Verden

Nødde-chokolade-creme

Lav din egen nødde-chokolade-creme, den smager himmelsk og er helt uden tilsætningsstoffer.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 1 glas
Ingredienser

150 g hasselnøddekerner
200 g chokolade, ca. 60 % kakaoindhold
1 dl ahornsirup
5 spsk. piskefløde

  1. Kom hasselnødderne i en bradepande, og stil dem i ovnen i 8-10 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe. Kom dem i en foodprocessor. Kom hakket chokolade ned til de varme nødder, og
  2. kør, til det er blandet, og chokoladen er smeltet af nøddernes varme. Kom ahornsirup og fløde i, og miks igen.
  3. Kom chokoladecremen i et glas, og opbevar den i køleskabet, hvor den kan holde sig en uges tid. Tag cremen ud i god tid, før den skal serveres, så bliver den smørbar.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!