Opskrift: Gullasch med ris
SPONSORERET indhold

Opskrift: Gullasch med ris

Enkel og lækker opskrift på gullasch med ris.

Af: Vægtkonsulenterne Foto: Vægtkonsulenterne
01. sep. 2015 | Opskrift | Vores Børn

Denne opskrift på er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her.

4 portioner

500 g oksekød

300 g gulerod

200 g løg

200 g porre

20 g fedtstof til stegning

20 g hvedemel

300 g flåede tomater, dåse

salt & peber

bredbladet persille

300 g kogte ris

20 g fedtstof

Sådan gør du

Blanchér kødet i kogende vand i ca. 10 minutter og lad det køle af. Skræl og skyl gulerod. Pil løg. Skær begge i tern.

Skær top og bund af porre, rens resten og skær i tynde ringe.

Steg kødet i smør sammen med løg og gulerod. Strø mel over og bag det af.

Tilsæt de flåede tomater sammen med porre og lad det koge, til alt er mørt.

Smag gullaschen til med salt og peber.

Skyl, slyng og hak persillen. Anret gullaschen med de kogte ris vendt med til fedtstof og persille.

TIP

Tilbered gerne dobbeltportion, da gullasch sagtens kan nedfryses og gemmes til en dag, tiden er knap, hvor du bare kan servere den med brød og salat til.