SPONSORERET indhold
Opskrift: Varm kartoffelsalat
4
Ingredienser
600 g faste små kogte
kartofler, ditta, asparges, sieglinde
1 løg
½ bundt bredbladet persille
50 g smør
1 spsk sukker
4 spsk æbleeddike
salt og peber
Sådan laver du varm kartoffelsalat:
Skær kartoflerne i skiver på ca. en cm’s tykkelse.
Skræl løget, og hak det fint.
Skyl persillen, og hak den fint.
Sæt en tykbundet gryde eller pande over jævn varme, og lad løgene ’svede’ i smør, så de bliver klare og ikke tager farve.
Tilsæt sukker og eddike. Lad det simre, til halvdelen af eddiken er kogt væk.
Kom kartoffelskiverne i, og lad dem varme igennem.
Smag til med salt og peber.
"Vend den hakkede persille i lige før servering. Kartoflerne må gerne fnulle lidt, så det hele cremer med saucen, men ikke moses."
Camilla Plum
Camilla Plums seneste kogebog: "Mit skandinaviske køkken."