Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på pad thai med kylling og tigerrejer
Foto: Line Thit Klein Pad thai med kylling og tigerrejer

Kylling og tigerrejer

Opskrift på pad thai med kylling og tigerrejer

Pad tahi er en klassiker, der består af nudler, rejer og kylling.

clock 30 minutter
printer Print
plate 4

¼ hvidkål
250 g gulerødder
1 fed hvidløg
1 stykke ingefær, ca. 5-6 cm på størrelse med en tommelfinger
2 kyllingebryster
1 bakke bønnespirer
400 g brede risnudler
200 g tigerrejer uden skal
6 spsk soja
3 sesamolie
2 spsk Fish Sauce

Sådan laver du kylling og tigerrejer

1. Snit hvidkål i strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler. Hak ingefær og hvidløg fint. Skær kyllingen i skiver. Skyl bønnespirerne grundigt.

2. Kog risnudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem grundigt.

3. Varm olien i en wok og kom kyllingen i. Brun kødet og tilsæt hvidløg og ingefær. Rør det godt sammen og kom hvidkål og gulerødder i sammen med rejer. Tilsæt soja, sesamolie og Fish Sauce. Steg det i et par minutter og kom så nudlerne i sammen med spirerne.

4. Varm det hele igennem og servér straks.

Tip

Kan du ikke skaffe risnudler kan du sagtens bruge ægnudler eller almindelig pasta som linguine eller spaghetti.
Se, hvad vi ellers skriver om: Wok, Nem aftensmad, Nudler, Thai-mad og Hovedret