Opskrift på pad thai med kylling og tigerrejer
SPONSORERET indhold

Opskrift på pad thai med kylling og tigerrejer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Pad tahi er en klassiker, der består af nudler, rejer og kylling.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
30. jan. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

¼ hvidkål
250 g gulerødder
1 fed hvidløg
1 stykke ingefær, ca. 5-6 cm på størrelse med en tommelfinger
2 kyllingebryster
1 bakke bønnespirer
400 g brede risnudler
200 g tigerrejer uden skal
6 spsk soja
3 sesamolie
2 spsk Fish Sauce

Sådan laver du kylling og tigerrejer

1. Snit hvidkål i strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler. Hak ingefær og hvidløg fint. Skær kyllingen i skiver. Skyl bønnespirerne grundigt.

2. Kog risnudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem grundigt.

3. Varm olien i en wok og kom kyllingen i. Brun kødet og tilsæt hvidløg og ingefær. Rør det godt sammen og kom hvidkål og gulerødder i sammen med rejer. Tilsæt soja, sesamolie og Fish Sauce. Steg det i et par minutter og kom så nudlerne i sammen med spirerne.

4. Varm det hele igennem og servér straks.