Påskemuffins
SPONSORERET indhold

Påskemuffins

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Man bliver vist aldrig for gammel til at få besøg af påskeharen, slet ikke hvis den som her overrasker med lækre muffins.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
11. apr. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
18 stk.

Ingredienser

2 æg
175 g sukker
100 g blødt smør
1 dl mælk
200 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
100 g afdryppede ananastern fra dåse
75 g revet hvid chokolade
Pynt til 6-8 muffins:
3 spsk. past. æggehvider
1 tsk. citronsaft
200 g flormelis
75 g blødt smør
1 vaniljestang
kandiserede violer

  1. Pisk æg og sukker skummende. Tilsæt blødt smør og mælk.
  2. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker i en skål. Vend det i æggemassen skiftevis med ananasternene. Vend chokoladen i.
  3. Fordel dejen i smurte muffinforme. Bag kagerne ved 175 gr. 25-30 min. på midterste ovnribbe.
  4. Pisk æggehviden, citronsaft og flormelis til en sej marengs. Pisk smørret i sammen med kornene fra 1 vaniljestang. Kom det på kagerne ved at bruge en kagesprøjte med stjernetylle. Pynt kagerne med kandiserede violer.