SPONSORERET indhold
Påskemuffins
Man bliver vist aldrig for gammel til at få besøg af påskeharen, slet ikke hvis den som her overrasker med lækre muffins.
18 stk.
Ingredienser
2 æg
175 g sukker
100 g blødt smør
1 dl mælk
200 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
100 g afdryppede ananastern fra dåse
75 g revet hvid chokolade
Pynt til 6-8 muffins:
3 spsk. past. æggehvider
1 tsk. citronsaft
200 g flormelis
75 g blødt smør
1 vaniljestang
kandiserede violer
- Pisk æg og sukker skummende. Tilsæt blødt smør og mælk.
- Bland mel, bagepulver og vaniljesukker i en skål. Vend det i æggemassen skiftevis med ananasternene. Vend chokoladen i.
- Fordel dejen i smurte muffinforme. Bag kagerne ved 175 gr. 25-30 min. på midterste ovnribbe.
- Pisk æggehviden, citronsaft og flormelis til en sej marengs. Pisk smørret i sammen med kornene fra 1 vaniljestang. Kom det på kagerne ved at bruge en kagesprøjte med stjernetylle. Pynt kagerne med kandiserede violer.