Porresuppe med lakseboller

Porresuppe med lakseboller - opskrift fra Hendes Verden

Porresuppe med lakseboller

Nemt og sundt. Overskuddet af fars kan samtidig steges til frikadeller, så er frokosten næste dag reddet.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 1 person
Ingredienser

100-150 g laksefars (supermarkedsvare)
2½ dl vand
lidt mild eddike
salt og hele peberkorn
1-2 porrer
lidt olivenolie
2½ dl fløde
1 spsk. mel
peber

  1. Kog vandet op med eddike, salt og peberkorn, og kog farsen som pæne fiskeboller i vandet.
  2. Gør porrerne i stand, og skær dem i tynde skiver, tag så meget som muligt med af det grønne. Svits dem kort i olivenolie, tilsæt vandet fra fiskebollerne, og kog porrerne 5-6 min.
  3. Pisk fløde og mel sammen, og rør jævningen i suppen. Tilsæt bollerne, og lad den koge småt i endnu 5 min. Smag suppen til, og server den med smørristet brød.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Suppe, Porresuppe og Hovedret