Quinoasalat med gedeost
SPONSORERET indhold

Quinoasalat med gedeost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ditte om salaten: Den kan sagtens spises som en mættende frokost, men passer også rigtig godt til grillbordet.

Af: Ditte Ingemanns
17. feb. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

Quinoasalat med gedeost

2 dl hvid quinoa
2 gulerødder
100 g fast gedeost
2 skiver rugbrød
1 spsk neutral olie
1 bdt. brøndkarse
DRESSING:
2 spsk olivenolie
2 tsk æblecidereddike
2 tsk flydende honning
salt og peber

Sådan gør du:

Skyl quinoaen grundigt og kog den i rigeligt, letsaltet vand i ca. 15-20 minutter. Quinoa er færdigkogt, når de små korn er blevet gennemsigtige. Si vandet fra og lad quinoaen køle af. Skær gulerødderne i lange strimler med en kartoffelskræller og skær gedeosten i tern. Skær rugbrødsskiverne ud i små tern og rist dem sprøde på en varm pande i en smule olie. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend den rundt med quinoa, gulerødder og brøndkarse. Kom til sidst rugbrødstern og gedeost på.

Opskriften er fra bogen „Salater fra The Food Club”