Rabarber-pie
SPONSORERET indhold

Rabarber-pie

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne amerikanske rabarberpie er en ægte klassiker, som smager helt fantastisk.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
08. maj. 2012 | Mad | Hendes Verden
8 personer

Ingredienser

Tærtedej:
150 g smør
250 g hvedemel
1 æg
Fyld:
450 g rabarber i ¾ cm tykke skiver
300 g sukker
75 g hvedemel
30 g smør
Tilbehør:
Flødeskum og jordbær

  1. Smuldr smørret i melet. Saml dejen med ægget. Lad dejen hvile i køleskab ca. ½ time. Rul lidt mere end halvdelen af dejen ud, og for en smurt tærteform (22 cm i diameter) hermed.
  2. Bland rabarberne godt med sukker og hvedemel, og fordel det i tærtebunden. Fordel smørklatter over. Rul resten af dejen ud, og læg det over tærten som låg. Snit nogle huller i dejen.
  3. Bag pie'en ca. 50 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Server kagen afkølet med flødeskum og evt. jordbær til.