Rejer med nudler

Foto: Mikkel Adsbøl

Rejer med nudler - opskrift fra Hendes Verden

Rejer med nudler

Dejlig sund ret uden mange kalorier.

Dejlig sund ret uden mange kalorier.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer
Ingredienser

200 g grønlandske rejer
250 g glasnudler
1 lille gul peber
4 gulerødder
2 porrer
100 g shiitake svampe eller champignon
200 g grønne bønner
2 spsk. olie, citronsaft
salt og peber
Sauce:
½ dl bouillon
½ dl sojasauce
2 tsk. reven frisk ingefær

  1. Tilbered glasnudlerne efter anvisningen på emballagen, og afdryp dem i en sigte.
  2. Skær peberfrugten i små tern og gem dem. Skær gulerødderne i tynde stænger, porren i tynde strimler og svampene i mindre stykker.
  3. Kog bønnerne seks minutter i lidt vand, og afdryp dem. Svits de øvrige grønsager i en wok eller stegegryde i varm olie 2-3 min. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  4. Vend bønner og glasnudler i. Fordel afdryppede rejer over. Server retten med den sammenpiskede sauce til.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk og Forret