Rejer med nudler
SPONSORERET indhold

Rejer med nudler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Dejlig sund ret uden mange kalorier.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
19. jan. 2012 | Mad | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

200 g grønlandske rejer
250 g glasnudler
1 lille gul peber
4 gulerødder
2 porrer
100 g shiitake svampe eller champignon
200 g grønne bønner
2 spsk. olie, citronsaft
salt og peber
Sauce:
½ dl bouillon
½ dl sojasauce
2 tsk. reven frisk ingefær

  1. Tilbered glasnudlerne efter anvisningen på emballagen, og afdryp dem i en sigte.
  2. Skær peberfrugten i små tern og gem dem. Skær gulerødderne i tynde stænger, porren i tynde strimler og svampene i mindre stykker.
  3. Kog bønnerne seks minutter i lidt vand, og afdryp dem. Svits de øvrige grønsager i en wok eller stegegryde i varm olie 2-3 min. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  4. Vend bønner og glasnudler i. Fordel afdryppede rejer over. Server retten med den sammenpiskede sauce til.