-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Rimet laks
”Rimet” er en gammeldags saltkonserveringsmetode. Denne laks er ikke saltet nok, til at den er rigtig konserveret, men nok, til at den er bedst i tynde skiver med en kold øl til.
Rimet laks til 4 personer
Ingredienser
- Rimet laks
- 700 g helt frisk lakseside med skind
- ¾ spsk. salt
- ½ spsk. sukker
- ½ tsk. knust peber
- 1 spsk. hel kommen
- 1 potte frisk dild
- 4 skiver citron
- Tilbehør: brød og smør
Sådan laver du rimet laks
- 1. Læg laksesiden i et fad. Bland salt, sukker og peber sammen. Rist kommen på en lille pande, og knus den i en morter. Drys fiskekødet med saltblandingen og kommen.
- 2. Dæk fisken med køkkenfilm, og stil den i køleskabet til næste dag. Vend gerne fisken et par gange undervejs.
- 3. Skær laksen i tynde skiver, og server dem drysset med dild og citron. Spis laksen med brød til forret.
- 4. ”Rimet” er en gammeldags saltkonserveringsmetode. Denne laks er ikke saltet nok, til at den er rigtig konserveret, men nok, til at den er bedst i tynde skiver med en kold øl til.