-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Ristede svampe med bacon
Ristede svampe med bacon er både nemt og lækkert som forret eller tilbehør til f.eks. fisk eller vildt.
(4 pers.)
Ingredienser
- 250 g kantareller el. blandede svampe
- 4 fed hvidløg
- 2 rødløg
- 1 pakke bacon (140 g)
- 2 tsk. timian
- 2 spsk. rapsolie
- saltflager, peber
- Forvarm ovnen til 225 gr. Rens kantarellerne, og del større svampe i mindre stykker. Skær hvidløget i skiver, rødløget i både samt baconen i mindre strimler.
- Bland alle ingredienser i en skål. Hæld det på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg retten i midten af ovnen i 18-20 min.