SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

Ristede svampe med bacon
Foto: Ove Lindfors

Ristede svampe med bacon - opskrift fra Hendes Verden

Ristede svampe med bacon

Ristede svampe med bacon er både nemt og lækkert som forret eller tilbehør til f.eks. fisk eller vildt.

printer Print
plate (4 pers.)

250 g kantareller el. blandede svampe
4 fed hvidløg
2 rødløg
1 pakke bacon (140 g)
2 tsk. timian
2 spsk. rapsolie
saltflager, peber

  1. Forvarm ovnen til 225 gr. Rens kantarellerne, og del større svampe i mindre stykker. Skær hvidløget i skiver, rødløget i både samt baconen i mindre strimler.
  2. Bland alle ingredienser i en skål. Hæld det på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg retten i midten af ovnen i 18-20 min.