Ristede svampe med bacon
SPONSORERET indhold

Ristede svampe med bacon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ristede svampe med bacon er både nemt og lækkert som forret eller tilbehør til f.eks. fisk eller vildt.

Af: Ove Lindfors/Linnea Press Foto: Ove Lindfors
27. aug. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.)

Ingredienser

250 g kantareller el. blandede svampe
4 fed hvidløg
2 rødløg
1 pakke bacon (140 g)
2 tsk. timian
2 spsk. rapsolie
saltflager, peber

  1. Forvarm ovnen til 225 gr. Rens kantarellerne, og del større svampe i mindre stykker. Skær hvidløget i skiver, rødløget i både samt baconen i mindre strimler.
  2. Bland alle ingredienser i en skål. Hæld det på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg retten i midten af ovnen i 18-20 min.