Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på rødbederåkost med persille, rosiner og hasselnødder
Foto: Maria Sattrup Rødbederåkost med persille, rosiner og hasselnødder

Opskrift på rødbederåkost med persille, rosiner og hasselnødder

Rødbederåkost med persille, rosiner og hasselnødder

4
Print

1 rødbede
½ knoldselleri
2 gulerødder

Dressing:
2 spsk. koldpresset tidselolie, olivenolie eller solsikkeolie
saft af 1 citron
10 cm friskrevet peberrod (tag først skrællen af og riv den derefter)
havsalt.

Drys:
1 håndfuld rosiner
1 håndfuld hasselnødder
2 håndfulde hakket persille

Sådan gør du

Riv alle grøntsagerne på den grove side af rivejernet, og bland det sammen i en skål. Bland ingredienserne til dressingen og hæld den over grøntsagerne. Rør det godt sammen, så dressingen bliver godt fordelt. Kom til sidst nødder, persille og rosiner på.

Se, hvad vi ellers skriver om: Råkost, Rødbeder, Dansk mad, Louise Bruun, Vegetarisk, Frokost og Tilbehør