Opskrift på rødbederåkost med persille, rosiner og hasselnødder
SPONSORERET indhold

Rødbederåkost med persille, rosiner og hasselnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Maria Sattrup
19. nov. 2010 | Mad | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 rødbede
½ knoldselleri
2 gulerødder

Dressing:
2 spsk. koldpresset tidselolie, olivenolie eller solsikkeolie
saft af 1 citron
10 cm friskrevet peberrod (tag først skrællen af og riv den derefter)
havsalt.

Drys:
1 håndfuld rosiner
1 håndfuld hasselnødder
2 håndfulde hakket persille

Sådan gør du

Riv alle grøntsagerne på den grove side af rivejernet, og bland det sammen i en skål. Bland ingredienserne til dressingen og hæld den over grøntsagerne. Rør det godt sammen, så dressingen bliver godt fordelt. Kom til sidst nødder, persille og rosiner på.