-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Rødgrød med vaniljefløde
Vi bliver ALDRIG trætte af rødgrød...
Rødgrød med vaniljefløde
6 personer
2 kg blandede bær – jordbær, hindbær,
ribs eller hvad du har
ca. 6 dl vand
ca. 2 dl lys rørsukker
ca. 3-4 spsk. kartoffelmel
Vaniljefløde
¼ liter piskefløde
korn fra 1 stang vanilje
Annonce
1 tsk. florsukker
ca. 1 tsk. fintrevet citronskal
1. Kog bærrene møre i vandet. Hvis nogle er meget større end de andre, skæres de i stykker.
2. Smag bærsaften til med sukker – mængden afhænger af bærrenes sødme.
3. Pisk ingredienserne til fløden sammen med en gaffel, så den bliver tyk uden at blive til skum.
4. Rør kartoffelmelet ud i lidt vand, og jævn grøden. Server den lun eller kold med vaniljefløde og et drys friske blade af f.eks. citronmelisse.
► SE OGSÅ: Rasmus Kofoeds morgengrød på emmerflager
► SE OGSÅ: Nem sommermad
► SE OGSÅ: Mhmm... kirsebærsaft!