Opskrift på røget hellefisk med grillede asparges og pesto
SPONSORERET indhold

Røget hellefisk med grillede asparges og pesto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Royal Greenland Foto: Royal Greenland
14. apr. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

400 g Royal Greenland røget hellefisk
1 bdt. hvide asparges
1 dl olivenolie
2 skiver rugbrød
1 bdt. basilikum
1 bk karse
4 radiser
Smør
Salt og peber

Sådan laver du røget hellefisk med grillede asparges og pesto:

Skræl de hvide asparges og skær de nederste 3-4 cm af (de er bitre og trevlede). Vend aspargesene i lidt olie og grill dem på en pande så de stadig er sprøde. Krydr med salt og peber. Smuldr rugbrødet og rist det i lidt smør på en pande. Læg det herefter på fedtsugende papir og drys med salt. Blend basilikum med lidt olivenolie, salt og peber til en pesto. Skær radiserne i tynde skiver og læg dem i isvand et par minutter. Anret røget hellefisk med de grillede asparges, pesto, radiser og ristet rugbrød. Server straks.