Opskrift på røget hellefisk med grillede asparges og pesto

Foto: Royal Greenland Annonce: Røget hellefisk med grillede asparges og pesto.

Opskrift på røget hellefisk med grillede asparges og pesto

Røget hellefisk med grillede asparges og pesto

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

400 g Royal Greenland røget hellefisk
1 bdt. hvide asparges
1 dl olivenolie
2 skiver rugbrød
1 bdt. basilikum
1 bk karse
4 radiser
Smør
Salt og peber

Sådan laver du røget hellefisk med grillede asparges og pesto:

Skræl de hvide asparges og skær de nederste 3-4 cm af (de er bitre og trevlede). Vend aspargesene i lidt olie og grill dem på en pande så de stadig er sprøde. Krydr med salt og peber. Smuldr rugbrødet og rist det i lidt smør på en pande. Læg det herefter på fedtsugende papir og drys med salt. Blend basilikum med lidt olivenolie, salt og peber til en pesto. Skær radiserne i tynde skiver og læg dem i isvand et par minutter. Anret røget hellefisk med de grillede asparges, pesto, radiser og ristet rugbrød. Server straks.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Pesto, Fisk, Dansk mad, Hellefisk, Forret og Frokost