Røget laksemousse
Foto: Thomas Hergaard Lækker røget laksemousse.

Røget laksemousse

Røget laksemousse

Nem opskrift på røget laksemousse, som kan serveres på frokostbordet eller som gæstemad i weekenden.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 20 minutter

Røget laksemousse


Arbejdstid:
20 min.
Ikke fryse-egnet


125 g flødeost
2 dl cremefraiche 18%
1 økologisk citron
2 spsk fintsnittet dild
1 spsk saltede kapers
150 g røget laks
salt og peber


Pynt: dild og hjertesalat


Tilbehør: brød, knækbrød eller kiks og rå grønsager (f.eks. agurk, blegselleri, peberfrugt)

Sådan laver du laksemousse

1. Pisk flødeosten cremet og rør cremefraichen i.

2. Tilsæt fintrevet citronskal, en smule citronsaft, dild og skyllede, tørrede kapers.

3. Hak laksen med en kniv og vend den i cremen.

4. Smag til med (salt og) peber.

5. Anret i en skål og pynt med frisk dild og små salatblade.

6. Server med det valgte tilbehør.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Laks, Fisk og Forret