Sesambagt squash
Foto: Ditte Ingemann Sesambagt squash

Sesambagt squash

Sesambagte squash

Disse små squashhapsere smager rigtigt lækkert sammen med en salat eller i en sandwich.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)

1 squash
1 æg
2 spsk sesamfrø
30 g parmesan, revet
50 g rasp
salt og peber
2 spsk olivenolie

Sådan gør du

1/ Skær squashen ud i ca. 12 skiver. Slå ægget ud i en skål, og pisk det sammen. Bland sesam, parmesan, rasp, salt og peber sammen i en skål, og vend først squashskiverne i æg, dernæst i paneringen.

2/ Pensl en smule olie på squashskiverne, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem ved 225 grader i ca. 20-25 min – vend dem gerne undervejs, så de bliver sprøde og gyldne på begge sider. Servér som snack eller tilbehør.

Der er 45 kcal pr. styk.

SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Grøntsagssuppe med hasselnødder

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Squash og Ditte Ingemann