Solbær-ispind med yoghurt, lime og hvid chokolade
SPONSORERET indhold

Solbær-ispind med yoghurt, lime og hvid chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nemme, læskende og forfriskende ispinde med solbær.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
04. jul. 2018 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

150 g solbær (frosne) eller blandede bær som solbær, brombær, hindbær og jordbær
½-1 dl vand
75 g sukker
3½ dl græsk yoghurt 10%
½-1 lime, saft og revet skal heraf
hvid eller mørk chokolade

Sådan gør du

Opvarm solbær sammen med vand og sukker i en gryde et par minutter, til sukkeret er smeltet. Hæld det i en skål, og lad det afkøle.

Blend bær og bærsaft med græsk yoghurt lidt limesaft og limeskal

Hæld det i isforme og sæt ispinde i formene. Sæt solbær-ispinde i fryseren ca. 4 timer, til de er frosne.

Dyp formene i lidt varmt vand, og tag isene ud af formene. Dyp solbær-ispindene i hvid chokolade eller mørk chokolade, og drys med lidt hakket hvid chokolade. Du kan også bare drysse isene med lidt limeskal og hakket hvid chokolade.


PRØV OGSÅ: Isdessert: Is med lakrids og marengs

Anbefalet til dig