Spaghetti med hvidløg & chili
SPONSORERET indhold

Spaghetti med hvidløg & chili

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn pastaret med fuldkornsspaghetti og grøntsager. Selv siger Sandra Pugliese om retten: I den originale version er der ingen persille i, men de fleste italienere laver den dog med et lille drys, og det synes jeg også smager bedst.

Af: Sandra Pugliese Foto: Tina Brok Hansen
02. mar. 2017 | Opskrift | Fit living
Spaghetti med hvidløg & chili til 4 personer

Ingredienser

Spaghetti:
800 g squash, spiralized vægt
200 g fuldkornsspaghetti

Fyld:
3-6 spsk ekstra jomfruolivenolie
6 fed hvidløg
3 store håndfulde kruspersille
4 nip peperoncino
1 usprøjtet citron
himalayasalt

Opskriften indeholder sposorerede link

Sådan laver du spaghetti med hvidløg & chili

1. Spaghetti: Skyl squashen, og kør den gennem spiralizeren. Læg halvdelen af strimlerne i en sigte. Kog pastaen al dente i letsaltet vand efter anvisningen på pakken, og hæld vandet fra i sigten med squash, og bland resten af de rå strimlede squash i. Lav fyldet, mens pastaen koger.

2. Fyld: Skær hvidløget i tynde skiver. Skyl og slyng persillen, og finthak den. Fjern kernene i chilien, og skær den i meget tynde skiver. Svits hvidløg og chili i olien på en mellemvarm pande, til hvidløget lige netop begynder at tage farve. Tag panden af varmen og bland med pasta og persille. Smag til med fintrevet citronskal og lidt salt. 

Tip! En spiralizer er en lille maskine, der kan skære grønsager i flotte spiraler. Se det store udvalg i forskellige prisklasser på bagerenogkokken.dk (sponsoreret)

Anbefalet til dig