kylling
SPONSORERET indhold

Spicy marokkansk kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne superlækre middagsret kan du lave på 20 minutter. Nemmere bliver det ikke!

Af: Vibeke Lehn
25. apr. 2012 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

700 g kyllingefilet
1 spsk akaciehonning
Salt, peber
1 tsk olivenolie
1-1½ tsk stødt kanel
1-1½ tsk groft stødt spidskommen
2 dåser hakkede, flåede tomater, gerne øko
1,5 dl hønsebouillon
200 g grønne bønner

Citrus couscous:
2 dl fuldkornscouscous
2 dl kogende hønsebouillon
Reven skal og saft af 1 citron 1
 bdt. frisk mynte

Sådan gør du:

Kom couscousen i en skål, hæld kogende vand over, tilsæt citronskal og -saft. Dæk skålen med plastfilm og lad couscousen trække, mens kyllingen steges.


Varm olien i en stor sauterpande. Vend kyllingekødet med honning, salt og peber, steg det gyldent 3-4 minutter, før kanel og spidskommen blandes ved.

Tilsæt tomater, bouillon samt bønner og steg videre under omrøring i yderligere 8 minutter. Smag til med yderligere krydderier og server med couscous og mynte.


Energi pr. person: 520 kcal., fedt 20%, protein 37%, kulhydrat 43%