Opskrift på steak og glasnudler med lynstegt kinakål og svampe i sød soja
SPONSORERET indhold

Steak og glasnudler med lynstegt kinakål og svampe i sød soja

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Super mørt kød sammen med kål og nudler i en sødmefyldt soja er en ren nydelse.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
23. jan. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser

300 g risnudler
4 steaks
2 spsk neutral olie
150 g shitakesvampe
½ kinakål
1 fed hvidløg
2 spsk soja
2 spsk ketjap manis* (sød soja)
2 spsk sesamolie

Sådan laver du steak og glasnudler

1. Kog nudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem grundigt i koldt vandt. Lad dem dryppe af i en sigte.

2. Steg bøfferne i 1 spsk olie og lad dem trække 5 min, inden de skæres ud i skiver og serveres.

3. Skær svampene i skiver og del kinakålen i grove stykker. Skær hvidløget i tynde skiver.

4. Varm 1 spsk olie i en wok og kom hvidløg i. Tilsæt svampene og brun dem i et par minutter. Kom kinakål og nudler i sammen med soja, ketjap manis og sesamolie. Ved det godt rundt, mens nudler og kinakål varmes op. Det skal ikke have mere en 5 min – kinakålen skal kun falde let sammen. Servér nudlerne med skiver af steak over.