-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Stegte blæksprutter med tzatziki og salat
Den hurtige vej til smagen af sol, sommer og græsk middelhavsferie.
4
Total:35 minutter
Ingredienser
- Tzatziki:
- 1 agurk
- 500 g græsk yoghurt
- 2 fed hvidløg, revet
- 1 spsk hvidvinseddike
- 1/2 dl olivenolie
- salt og peber
- Blæksprutter:
- 600 g tiarmet blæksprutte, fersk eller optøet
- 1 æg
- 2 dl revet tørt brød eller rasp
- 4 spsk majsmel
- 1 tsk salt
- 3 dl olie til fritering
- Grønne salatblade og citronbåde til servering.
SÅDAN GØR DU
Sådan gør du
- Tzatziki: Riv agurken, og pres vandet ud af den gennem en sigte. Bland med de øvrige ingredienser, og smag til med salt og peber. Dryp olivenolie på toppen.
- Blæksprutter: Skær blækspruttens krop i mindre stykker, og del benene fra hinanden. Kassér eventuelle hårde dele på blækspruttens krop.
- Rør ægget sammen. Bland brød/rasp, majsmel og salt. Vend blækspruttestykkerne først i ægget og derefter i raspblandingen.
- Varm olien op på en pande, og steg blæksprutterne sprøde og gyldne heri (3-5 min).
- Læg de færdige blæksprutteringe på fedtsugende papir. Servér med salat, tzatziki og citron.