-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Stegte blæksprutter med tzatziki og salat
Den hurtige vej til smagen af sol, sommer og græsk middelhavsferie.
4
Total:35 minutter
Ingredienser
- Tzatziki:
- 1 agurk
- 500 g græsk yoghurt
- 2 fed hvidløg, revet
- 1 spsk hvidvinseddike
- 1/2 dl olivenolie
- salt og peber
- Blæksprutter:
- 600 g tiarmet blæksprutte, fersk eller optøet
- 1 æg
- 2 dl revet tørt brød eller rasp
- 4 spsk majsmel
- 1 tsk salt
- 3 dl olie til fritering
- Grønne salatblade og citronbåde til servering.
Sådan gør du
- Tzatziki: Riv agurken, og pres vandet ud af den gennem en sigte. Bland med de øvrige ingredienser, og smag til med salt og peber. Dryp olivenolie på toppen.
- Blæksprutter: Skær blækspruttens krop i mindre stykker, og del benene fra hinanden. Kassér eventuelle hårde dele på blækspruttens krop.
- Rør ægget sammen. Bland brød/rasp, majsmel og salt. Vend blækspruttestykkerne først i ægget og derefter i raspblandingen.
- Varm olien op på en pande, og steg blæksprutterne sprøde og gyldne heri (3-5 min).
- Læg de færdige blæksprutteringe på fedtsugende papir. Servér med salat, tzatziki og citron.