Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Stenbiderrogn med sellerirøsti, dild og cremefraiche
Foto: Line Thit Klein Stenbiderrogn med sellerirøsti, dild og cremefraiche

Stenbiderrogn med sellerirøsti, dild og cremefraiche

Stenbiderrogn med sellerirøsti, dild og cremefraiche

Vi har opgraderet stenbiderrognen til en hovedret med mættende tilbehør.

30 minutter
Print
4

1 selleri
1 bagekartoffel
2 æg
2 spsk. hvedemel
½ dl mælk
2 tsk salt
olie til stegning
1 bundt dild
250 g stenbiderrogn
2 ½ dl creme fraiche
1 rødløg, finthakket
evt. lidt salt

Sådan gør du:

Skær skrællen af sellerien, og riv den på rivejernets grove side. Gør det samme med kartoflen.

Rør de revne grøntsager sammen med æg, hvedemel, mælk og salt til en mellemfast røsti-fars. Varm olie op i en pande, og kom små klatter af farsen på panden. Steg røstierne gyldne, og lad dem efterfølgende dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Hak dilden groft, og rør den sammen med stenbiderrogn og creme fraiche. Kom stenbidercremen på toppen af røstierne, drys med rødløg og servér.

PRØV OGSÅ salat med stegt torskerogn, rødbeder, æg og sennepsdressing

FÅ MERE inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter