Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
2 svinekoteletter
½ spsk olie
1 rød peberfrugt
(i strimler)
1 æble (i både)
200 g sukkerærter
salt og peber
Sovs: 2 dl vand
2 spsk af hver: æblemost, æbleeddike, farin, ketchup og soja
1 spsk majsstivelse
1 tsk fintrevet ingefær
1 tsk knust hvidløg
Tilbehør: kogte ris
- Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem på en pande med olie. Skru ned og lad dem stege 3-4 min. på hver side.
- Tag koteletterne op og hold dem varme.
- Steg peberfrugterne på panden 3-5 min. Tilsæt æbler og steg et par min.
- Rør alle sovseingredienserne sammen og hæld dem på panden. Kog igennem, smag til, spæd evt. med lidt vand.
- Læg koteletter og sukkerærter i sovsen og lad det simre 1 min.
- Servér med kogte ris.