Svinekoteletter i sursød sovs
SPONSORERET indhold

Svinekoteletter i sursød sovs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Koteletter med et tvist

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
08. okt. 2012 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
2 svinekoteletter
½ spsk olie
1 rød peberfrugt
(i strimler)
1 æble (i både)
200 g sukkerærter
salt og peber
Sovs: 2 dl vand
2 spsk af hver: æblemost, æbleeddike, farin, ketchup og soja
1 spsk majsstivelse
1 tsk fintrevet ingefær
1 tsk knust hvidløg
Tilbehør: kogte ris

  1. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem på en pande med olie. Skru ned og lad dem stege 3-4 min. på hver side.
  2. Tag koteletterne op og hold dem varme.
  3. Steg peberfrugterne på panden 3-5 min. Tilsæt æbler og steg et par min.
  4. Rør alle sovseingredienserne sammen og hæld dem på panden. Kog igennem, smag til, spæd evt. med lidt vand.
  5. Læg koteletter og sukkerærter i sovsen og lad det simre 1 min.
  6. Servér med kogte ris.