SPONSORERET indhold
Thaifiskefrikadeller med tangsalat
4
Ingredienser
1 frisk rød chili
4 forårsløg
400 g fiskefars
2 gulerødder
1 squash
1 rød peberfrugt
2 spsk friske korianderblade
1 spsk Fish Sauce
1 spsk limesaft
4 æggehvider
olivenolie
salt og peber.
Tilbehør: 500 g tangsalat. Du kan købe det i specialbutikker og Irma.
Sådan laver du frikadellerne
1. Snit chili og forårsløg fint og vend det med fiskefars i en skål. Rør farsen med revet gulerod og squash, peberfrugt i tern og hakket koriander.
2. Tilsæt limesaft, Fish Sauce, salt og peber.
3. Pisk æggehviden til den er stiv, og vend den i farsen.
4. Steg fiskefrikadellerne på en varm pande i olivenolie.
5. Servér med tangsalat.