Tofuwok med porrer og rejer
Foto: Maria Warnke Nørregaard Lækker wok med tofu og rejer.

Nem tofuwok med porrer og rejer

Denne nemme wokret med tofu, porrer og rejer smager himmelsk og er nem at lave. Servér den med frisk lime og korriander for massere af smag - Mums!

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate 2 personer

250 g fast tofu
1 tsk. kokosolie
1-2 spsk. reven ingefær
1 udkernet, fintsnittet chili
600 g snittede porrer
250 g store, pillede tigerejer
2 spsk. hoisinsauce
100 g kogte fuldkornsnudler
100 g sukkerærter
Salt og peber
1 potte koriander
Lime

Energi pr. person:
556 Kcal
Fedt:
29 %
Protein:
32 %
Kulhydrat:
39 %

Sådan gør du:

  1. Afdryp, dup tofuen let med køkkenrulle, og skær den i grove tern.
  2. Varm kokosolien i en wok, og steg tofuen heri sammen med ingefær og chili.
  3. Bland porrerne ved, og steg videre under omrøring i 2-3 minutter.
  4. Kom derefter rejer, hoisinsauce, nudler og sukkerærter ved, og steg yderligere under omrøring i 2-3 minutter, til det er varmt.
  5. Smag til med salt, peber, koriander og lime.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Asiatisk mad, Wok, Tofu og Hovedret