-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
Tyttebær-pære-syltetøj
Tyttebærsyltetøj smager rigtiggodt til vildt. Hvis du ikke kanfå fat i friske tyttebær, så kanfrosne bruges. Alternativt kandu bruge tranebær.
2-3 glas
Ingredienser
- 300 g tyttebær
- 200 g pærer
- ½ kg sukker
- saften af ½ citron
- Skyl og rens tyttebærrene.Skræl pærerne, og skærdem i både. Fjern kernehuset.Kog tyttebær, pærebåde ogcitronsaft langsomt op. Lad detsimre ca. 10 min. under låg, tilpærerne er næsten møre. Dryssukkeret over, og lad det simreyderligere 10 min. uden låg.
- Kom syltetøjet på rengjorde,skoldede glas. Luk til. Opbevarerdem mørkt og køligt, gernei køleskab.