Tyttebær-pære-syltetøj
SPONSORERET indhold

Tyttebær-pære-syltetøj

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tyttebærsyltetøj smager rigtig godt til vildt. Hvis du ikke kan få fat i friske tyttebær, så kan frosne bruges. Alternativt kan du bruge tranebær.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
02. okt. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
2-3 glas

Ingredienser

300 g tyttebær
200 g pærer
½ kg sukker
saften af ½ citron

  1. Skyl og rens tyttebærrene. Skræl pærerne, og skær dem i både. Fjern kernehuset. Kog tyttebær, pærebåde og citronsaft langsomt op. Lad det simre ca. 10 min. under låg, til pærerne er næsten møre. Drys sukkeret over, og lad det simre yderligere 10 min. uden låg.
  2. Kom syltetøjet på rengjorde, skoldede glas. Luk til. Opbevarer dem mørkt og køligt, gerne i køleskab.