Vafler med græskar
Foto: Jes Buusmann Vafler med græskar.

Opskrift på vafler med græskar

Vafler med græskar

Smagen af sprøde vafler vækker minder frem hos de fleste.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate Vafler til 4 personer

Vafler med græskar

 

Græskarpuré:

300 g græskarkød eller
courgette
vand


Vafler:
3 dl hvedemel
2 tsk. stødt kanel
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
3 små æg
4 spsk. brun farin
3 spsk. olie
3 dl græskarpuré (se herover)


Tilbehør: ahornsirup

Sådan laver du vafler med græskar

1. Kog græskarkødet eller courgetten ca. 20 min., og afdryp det i en sigte. Miks det til puré i en blender eller foodprocessor.

2. Bland hvedemel, kanel, bagepulver og salt sammen i en skål. Pisk æg, brun farin og olie sammen i en anden skål. Mål græskarpurén
op, og vend den i. Vend herefter melblandingen i.


3. Varm et vaffeljern op, og bag vaflerne. Smør vaffeljernet med olie. Brug ca. 1 dl dej pr. vaffel.

 

SE OGSÅ: Spinatvafler med laks

SE OGSÅ: Vafler med karamelliseret æble

SE OGSÅ: Belgiske vafler

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip

Prøv også at rive lidt græskar og komme det i pandekagedejen eller i en gærdej til f.eks. courgetteboller.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Vafler, Dessert og Græskar