Wok med asparges
Foto: Line Falck

Wok med asparges - opskrift fra Hjemmet

Wok med asparges

Asparges er smagen af sommer. Her følger en lækker opskrift på wok med asparges.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer

Tid: 25 min.
Stegetid: 5-6 min.
300 g grønne asparges
300 g hvide asparges
150 g champignon
100 g bønnespirer
8 spsk. sesamolie
4 fed hvidløg (finthakkede)
4 spsk. sesamfrø
5-6 spsk. soja
3 spsk. limesaft
3 spsk. Sambal Oelek
Pynt: 1 bundt koriander

  1. Skyl aspargesene, og knæk enderne af dem. Skær aspargesene i 3 stykker hver.
  2. Skyl champignonerne, skær enderne af. Skær dem i fine skiver.
  3. Skyl bønnespirerne, og lad dem dryppe godt af.
  4. Kom sesamolie i en wok, og varm den godt op. Kom alle grøntsagerne i sammen med hvidløg, og steg det hele ca. 4 min.
  5. Varm en anden pande op, og rist sesamfrøene et par minutter. Kom dem i en skål.
  6. Kom soja, limesaft og Sambal Oelek i wokken, og giv det et kort opkog.
  7. Tag wokken af varmen, og drys de ristede sesamfrø over. Pynt med frisk koriander, og server med det samme.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Asparges, Wok og Hovedret