Wok med asparges
SPONSORERET indhold

Wok med asparges

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Asparges er smagen af sommer. Her følger en lækker opskrift på wok med asparges.

Af: Katrine Klinken Foto: Line Falck
23. maj. 2016 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Tid: 25 min.
Stegetid: 5-6 min.
300 g grønne asparges
300 g hvide asparges
150 g champignon
100 g bønnespirer
8 spsk. sesamolie
4 fed hvidløg (finthakkede)
4 spsk. sesamfrø
5-6 spsk. soja
3 spsk. limesaft
3 spsk. Sambal Oelek
Pynt: 1 bundt koriander

  1. Skyl aspargesene, og knæk enderne af dem. Skær aspargesene i 3 stykker hver.
  2. Skyl champignonerne, skær enderne af. Skær dem i fine skiver.
  3. Skyl bønnespirerne, og lad dem dryppe godt af.
  4. Kom sesamolie i en wok, og varm den godt op. Kom alle grøntsagerne i sammen med hvidløg, og steg det hele ca. 4 min.
  5. Varm en anden pande op, og rist sesamfrøene et par minutter. Kom dem i en skål.
  6. Kom soja, limesaft og Sambal Oelek i wokken, og giv det et kort opkog.
  7. Tag wokken af varmen, og drys de ristede sesamfrø over. Pynt med frisk koriander, og server med det samme.