-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Pasta med grønne oliven og græskar
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 lille hokkaido græskar
- 1½ spsk olivenolie
- 1-2 kviste timian eller rosmarin
- saften af ½ citron
- salt og peber
- lidt knust chili
- 300 g fuldkornspasta
- 100 g grønne oliven
- 75 g groft revet parmesan.
Sådan gør du
- Halver græskaret, skrab kernerne ud med en ske og kassér dem. Skær græskaret i grove stykker eller både – placer dem på bagepapir på bageplade og krydr med olivenolie, timian/rosmarin, citronsaft, salt, peber og chili. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min til de er møre og lækre.
- Kog pastaen i rigeligt vand med salt efter anvisningen på emballagen.
- Server den kogte fuldkornspasta med bagte græskar, grønne oliven og masser af revet parmesan.