Rabarber-ingefær-dessert
Rabarber og ingefær smager fantastisk sammen – syrligt og pikant.
Ingredienser
- 125 g friske vinrabarber
 - 50 g Multisød
 - et lille stykke frisk ingefær
 - ½ dl citronsaft
 - 1 æggeblomme
 - 50 g Multisød
 - lidt vaniljekorn
 - 1 dl minimælk
 - 1 tsk maizenamel
 - 1 æggehvide.
 
Sådan laver du rabarber-ingefær-dessert
- Snit rabarberne i ca. 3 cm stykker. Kom dem i et lille ovnfast fad med Multisød, reven ingefær og citronsaft. Bag rabarberne i en varm ovn ved 200° i ca. 15 minutter, til de er bløde, men ikke helt udkogte.
 - Pisk æggeblomme, Multisød og vaniljekorn sammen i en gryde. Tilsæt minimælk og maizenamel. Varm op, til cremen tykner.
 - Tag gryden af varmen og køl cremen af. Pisk æggehviden helt stiv og vend den i den afkølede creme. Fordel massen ud over rabarberne og kom dem i ovnen igen.
 - Bag yderligere i ca. 15 min, til overfladen er bagt og gyldenbrun. Servér straks.