1. Lav en marinade af olie, hvidløg og rosmarin. Gnid marinaden godt ind i kødet, og stil til side.
2. Rør cremefraiche og peberrod sammen, og sæt til side.
3. Skær rødløget i strimler. Skræl pærerne, fjern kernehuset, og del hver pære i kvarter. Snit rødkålen fint, og skræl og riv rødbederne.
4. Rist kommenfrøene på panden i 30 sekunder, til de begynder at dufte. Tilsæt rødløg og pære, og svits i 2 minutter. Tilsæt rødkål og rødbede, og steg i yderligere 5 minutter.
5. Fjern rosmarinkvistene fra kødet. Varm lidt olie på en pande, og steg bøfferne i ca. 2 min. på hver side afhængig af, hvor rødt du ønsker kødet. Skær kødet i tykke strimler, og server med den varme kålsalat og peberrodscremen. Drys med hakket persille.