-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Saltsyltede citroner
Skallen af de saltede citroner kan hakkes fint og bruges i fiske- og fjerkræretter som krydderi. Saltet citronskal indgår i mange marokanske retter.
1 glas
Ingredienser
- 4 usprøjtede citroner
- 3 dl vand
- 150 g havsalt
- Kog vand og salt, og køl det helt af. Er saltet ikkehelt opløst, betyder det ikke noget.
- Skær de 3 af citronerne i både, og læg dem i etrent og skoldet glas. Pres saften af den fjerde citron,og hæld den ned over citronbådene. Hældsaltlagen over og luk til. Hvis noget af saltet ikkeer helt opløst, kommes det også i glasset.Luk glasset til (alle citroner skal være helt dækketaf lage), og opbevar citronerne i køleskabet. Ladcitronerne trække et par uger