-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Steak og glasnudler med lynstegt kinakål og svampe i sød soja
Super mørt kød sammen med kål og nudler i en sødmefyldt soja er en ren nydelse.
4
Total:20 minutter
Ingredienser
- 300 g risnudler
- 4 steaks
- 2 spsk neutral olie
- 150 g shitakesvampe
- ½ kinakål
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk soja
- 2 spsk ketjap manis* (sød soja)
- 2 spsk sesamolie
Sådan laver du steak og glasnudler
- 1. Kog nudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem grundigt i koldt vandt. Lad dem dryppe af i en sigte.
- 2. Steg bøfferne i 1 spsk olie og lad dem trække 5 min, inden de skæres ud i skiver og serveres.
- 3. Skær svampene i skiver og del kinakålen i grove stykker. Skær hvidløget i tynde skiver.
- 4. Varm 1 spsk olie i en wok og kom hvidløg i. Tilsæt svampene og brun dem i et par minutter. Kom kinakål og nudler i sammen med soja, ketjap manis og sesamolie. Ved det godt rundt, mens nudler og kinakål varmes op. Det skal ikke have mere en 5 min – kinakålen skal kun falde let sammen. Servér nudlerne med skiver af steak over.