-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Stegte hyldeblomster
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Stegetid: ca. 10 min. i alt
- Ikke fryse-egnet
- 100 g hvedemel
- 1 knsp salt
- 1 æg
- 3/4 dl mælk
- 8-10 små hyldeblomstskærme
- olie til stegning
- flormelis
- Pisk eller blend mel, salt, æg og mælk sammen til en dej. Skyl hyldeblomstskærmene grundigt i flere hold koldt vand og dup dem tørre i køkkenrulle.
- Dyp blomsterklaserne i dejen og steg dem gyldne i varm olie – et par stykker ad gangen.
- Lad dem dryppe af på køkkenrulle og drys med sigtet flormelis.
- Server straks med flormelis til at dyppe i.